Butikschef Michelle Klint (nummer to fra venstre) i selskab med tre af butikkens dygtige medarbejdere: Christina Petersen (t.v.), Mihriann Winther Vester og Nanna David Bech Hansen (t.h.). Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Danmarks bedste Matas ligger på Borups Allé

HÆDER: Hvert år afholder landets næsten 300 Matas-butikker en intern konkurrence, der omhandler både salg og viden.

Fra november og seks måneder frem kæmper butikkerne en benhård intern kamp. Først skæres deltagerfeltet ned til 50 butikker, og til sidst står kun to finalister tilbage.

Årets finalister var Nordborg på Als og Borups Allé på Frederiksberg. Finalen fandt sted i lørdags ved en stor gallafest på Fyn, hvor en dyst på faglig viden skulle afgøre det hele. De to butikker blev bedømt på mange forskellige parametre, og til sidst stod Matas Borups Allé tilbage som den store vinder.

Det til stor glæde for butikschef Michelle Klint:

»Vi synes selv, det er ret fedt, at Danmarks bedste Matas-butik ligger på Frederiksberg. Vi har haft særlig fokus på kundeservice og den gode kundeoplevelse. Vi er super stolte af titlen,« udtaler butikschefen på Borups Allé.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Evolutionen på Marionet Teatret

Smart idé eller overkill i byen? Politikerne skal beslutte, om der skal loft på el-løbehjulene