Forestillingen er henvendt til børn i alderen fra 2 år og op. Foto: Sine Kristiansen

Like 👍

Evolutionen på Marionet Teatret

Teaterstykket »Fra tidernes morges« handler om jordens evolutionshistorie, og denne fortælles med over 90 forskellige dukker. Stykket tager 25 minutter og dækker fra tiden efter Big Bang til i dag. Både børn og voksne bliver revet med, når den levende tegneserie får tilsat musik, og de fantastiske dukker er med til at hylde vores klode. Forestillingen er for børn fra 2 år og derover.

Teaterstykket har premiere 1. juni og bliver spillet frem til 7. juli. Forestillingen foregår under åben himmel og bliver opføres i både regnvejr og solskin. Marionet Teatret ligger i Kongens Have i Kronprinsessegade 21. Der er gratis éntre, og det er ikke nødvendigt at bestille billet. Man kan læse mere på Marionet Teatrets facebookside og på marionetteatret.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Så er der madmarked i Dragør for livsnydere

Danmarks bedste Matas ligger på Borups Allé