Grundskolens fremtid diskuteres på Kastanievej Efterskole på mandag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vælgermøde om grundskolens fremtid

SKOLEDEBAT: På mandag 3. juni kl.16.30 kan du møde folketingskandidater, som sammen med Frie Skolers Lærerforening og Danmarks Lærerforening diskuterer, hvordan skolen skal se ud i fremtiden.

1,9 millioner danskere er i daglige berøring med skolen – enten som elev, forældre eller ansat på en fri skole eller i folkeskolen. Derfor er grundskolens fremtid et vigtigt politisk emne i valgkampen. Men hvad vil de politiske partier med grundskolen? Hvilken skole ser de for sig? Og hvad vil de gøre for, at vi kommer derhen?

Det diskuteres på Kastanievej Efterskole, Kastanievej 2. Ved vælgermøde deltager blandt andre: Jens Rohde (R), Lars Aslan Rasmussen (S), Nikolaj Bøgh (K), Stig Grenov (KD), Anette Prang (Partiet Klaus Riskær Pedersen), Kasper Nordborg Kiær (SF), Carolina Magdalene Maier (Alt.), Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) og Rune Lund (EL).

Formand for Frie Skolers Lærerforening, Uffe Rostrup, og kredsformand i Danmarks Lærerforening, Lars Sørensen, fungerer som opponenter. Der serveres kaffe og kage, inden debatten begynder kl. 17.00. Tilmelding er ikke nødvendig.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Master Fatman hyldes til Distortion

Rocazino spiller til byfesten