Ryparken Station. Arkivfoto: Dan Møller

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Efter voldssager på togstationer: Efterlyste har meldt sig selv

I forbindelse med to sager om vold begået af den samme gruppe unge med en uges mellemrum på Ryparken Station og i et S-tog på Nordhavn Station i begyndelsen af marts, har tre efterlyste meldt sig, efter Københavns Politi bad om offentlighedens hjælp til at finde de mistænkte.

Det første overfald fandt sted på Ryparken Station lørdag 2. marts cirka klokken 00.30, hvor en mand blev overfaldet på perronen. Det andet overfald skete i et S-tog på Nordhavn Station lørdag 9. marts cirka klokken 00.43, hvor en mand, der påtalte, at gruppen larmede i stillekupéen, blev sparket og slået.

Opdatering: Tidligere var denne artikel en efterlysning. Alle tre efterlyste har meldt sig selv til politiet. Derfor er signalement og billeder fjernet. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

SF er det største parti i København

Karsten holder koncert for klimatosserne