De tre nye København Håndbold-spillere, som var til stede ved dagens pressemøde på Hotel Skt. Petri. Fra venstre mod højre er det polske Paulina Uscinowicz, tyske Aimee von Pereira og norske Maria Hjertner. Foto: Martin Sørensen

Europæiske forstærkninger til København Håndbold

HÅNDBOLD: Sverige, Norge, Polen, Tyskland og Holland.

København Håndbold er ikke bange for at kigge uden for landets grænser, når de detroniserede danmarksmestre skal forstærke truppen til næste sæson.

Tidligere på måneden præsenterede København Håndbold den 22-årige svenske landsholdsfløj, Olivia Mellegård. I dag fik hun selskab af en nordmand, en pollak, en tysker og en hollænder.

København Håndbold præsenterede således fire nye spillere. Det drejer som om norske Maria Hjertner, polske Paulina Uscinowicz, tyske Aimee von Pereira og hollandske Nyala Krullaars.

Højrebacken Maria Hjertner, der skifter fra Larvik HK i hjemlandet Norge, er 22 år og spiller på det norske udviklingslandshold.

Venstrebacken Paulina Uscinowicz er 19 år. Hun er polsk ungdomslandsholdsspiller og skifter fra Start Elblag i den polske liga.

Aimee von Pereira er ligeledes venstreback og 19 år gammel. Hun er tysk ungdomslandsholdsspiller med portugisiske aner og har senest spillet i tyske Bayer Leverkusen.

Endelig er der Nyala Krullaars. Hun er hollandsk ungdomslandsholdsspiller og blot 18 år gammel. Også Krullaars er venstreback. Hun skifter fra København Håndbolds hollandske venskabsklub, Dalfsen.

Alle fem spillere er blevet udstyret med kontrakter på mellem to og fire år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Slaget om Amager med Henriksen, Hummelgaard og Geertsen

Ny skuespillerskole for unge fokuserer på film