Erwin Lauterbach inviterer til gastronomisk loppemarked Kristi himmelfartsdag. Arkivfoto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Like 👍

Gastro-lopper: Kokke og andre madører sælger ud af køkkengrejet

KOKKELOPPEMARKED. Kristi himmelfartsdag kan du komme til gastronomisk loppemarked hos Erwin Lauterbach på Restaurant Lumskebugten.

ESPLANADEN: Nogle af byens største kokke, madskribenter og andre madører har foretaget forårsoprydning. Og snart kan du få fingrene i potter og pander, kogebøger og andet godt fra blandt andre Per Thøstesen fra Bistro Boheme og Bo og Lisbeth Jacobsen fra Restaurationen.

Kristi himmelfartsdag inviterer Restaurant Lumskebugten og kokken Erwin Lauterbach nemlig til et livligt Gastronomisk Loppemarked på pladsen foran restauranten på Esplanaden 21.

Her kan du møde kokke, madskribenter, madglade venner og andet gastronomisk godtfolk, som alle enten sælger ud af spændende ting fra gemmerne eller møder op med friske tiltag – alle selvfølgelig med fokus på køkkenets og bordets glæder.

Her vil være loppe-boder med service, bestik og skønne vinkasser, inventar fra gemmerne et udvalg af årstidens råvarer, anderledes og spændende kogebøger og selvfølgelig potter, pander og andre køkken-rekvisitter, for slet ikke at tale om glas, skåle, design, danske vine og flere overraskelser,« fortæller Erwin Lauterbach.

»Vi er igen sikre på at solen vil skinne på denne gastronomiske loppe-dag, uanset vejret og vi satser på mange gode handler, som til dels vil være ledsaget af levende musik af Thirdhand Trio – og så sørger vi selvfølgelig også for smørrebrød og lette frokostretter ude så vel som inden døre,« fortæller han.

Det Gastronomiske Loppemarked finder sted Kristi himmelfartsdag kl. 11-14.30.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Kirsten Birgit nægter at sortere sit madaffald og overvejer at flytte

Sejre til B.93 i københavnerklassikere