Flintholm Svømmehal. Arkivfoto: Martin Sørensen

Debat: Socialdemokratiet vil gøre Flintholm Svømmehal kommunal

…Debat

Gunvor Wibroe (S)

Medlem af kommunalbestyrelsen

STIKORD: Det private firma, som driver Flintholm Svømmehal, Gribskov Gruppen smider håndklædet i ringen knap to år efter åbningen. Det er nu tydeligt for enhver, at det ikke går med privat drift af Flintholm Svømmehal. En driftsløsning som vi i Socialdemokratiet fra begyndelsen har været yderst kritiske over for. En af de ting, vi har problematiseret ved, at et privat firma skulle drive svømmehal på Frederiksberg, er, at det betød markant højere billetpriser for borgerne – modsat kommunalt drevne svømmehaller, hvor man kan sikre overkommelige priser for børn og voksne. I Flintholm Svømmehal koster en børnebillet op til 55 kr. I vores kommunalt drevne svømmehal, Frederiksberg Svømmehal kan børn derimod bade i flere bassiner, springe fra vipper og tage en tur i vandrutsjebanen for en rund 20’er. Socialdemokratiet har af flere omgange kritiseret de opskruede billetpriser i Flintholm Svømmehal og foreslået, at priserne skulle normaliseres, så de kom på niveau med Frederiksberg Svømmehal og i øvrigt alle andre kommunale svømmehaller i hovedstaden. Det er desværre ikke sket, og det er vi i Socialdemokratiet møghamrende ærgerlige over. Nu opgiver Gribskov Gruppen så at drive svømmehal på Frederiksberg, og for Socialdemokratiet gælder det om at sikre, at Flintholm Svømmehal fortsat er åben, så vi har nok svømmehals-kapacitet til borgerne på Frederiksberg. Derfor bakker vi også op om den løsning, som kommunalbestyrelsen pt. har fundet for Flintholm Svømmehal. Men det er ikke nogen hemmelighed, at Socialdemokratiet har et stort ønske om, at Flintholm Svømmehal på sigt bliver kommunal, så vi kan sikre god service og ikke mindst overkommelige billetpriser for borgerne på Frederiksberg.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

“Vi har ikke tryllestøv, men hjælper de unge videre i livet”

0

LONG-READ: Istedgade – fra ende til anden