Slagteren Ved Værnedamsvej er en ny forretning, men en del af en gammel familiehistorie. Foto: Malene Offerlin

Elsker 😍

Slagteren kommer tilbage til den gamle slagtergade

VÆRNEDAMSVEJ: René Offerlin, der er uddannet slagter på Værnedamsvej i 1987, har altid drømt om at eje sin helt egen, traditionelle slagterbiks. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Slagteren har for nylig åbnet slagterbutikken ’Slagteren ved Værnedamsvej’ 3. maj, og lokalerne har en længere familiefortælling bag sig. De har nemlig været i familien siden 1977. Først havde familien en installatørforretning, men blev sidenhen omdannet til en kosmetolog – stadig i familiens hænder. I dag har Slagter René overtaget adressen, og det har beboerne i området glædet sig til. Se mere om den nye slagterbutik på Instagramprofilen slagteren_ved_vaernedamsvej.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Blues-kometen Cedric Burns gæster Alice på Nørrebro

Foto: René Mølskov

Ferielukket i fixerummet