Skolefolkemødet for to år siden i Kongens Have. I år er det arrangeret af seks skoler fra hele byen. Arkivfoto: Martin Sørensen

Hvad er det gode skoleliv? – tag med til skolefolkemøde

I flere måneder har elever fra seks københavnske skoler knoklet for at arrangere skolefolkemøde . Vi ses i Hans Tavsens Park 4.juni.

Lige nu knokler elever fra seks købvenhavnske folkeskoler på at arrangere skolefolkemøde, der finder sted 4. juni fra 15 til 19 i Hans Tavsens Park.

Overskriften er det gode skoleliv, og der er forskellige grupper, der har arbejdet med blandt andet sundhed, mangfoldighed og klima og debat.

LÆS OGSÅ: Smillas fornemmelse for sundhed

Du kan lære at twerke med Twerk Queen Louise og høre hende og andre debattere feminisme.

Du kan også møde borgmester Jesper Christensen (S), der åbner ballet klokken 15. Og så er der musik og masser af workshops.

Det er elever fra Katrinedals Skole, Lundehusskolen, Sølvgade Skole, Lykkebo Skole, Nørre Fælled Skole og Skolen på Islands Brygge, der i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, skoleleder Kim Paulsen på Lundehusskolen samt skolebestyrelsesmedlem på Katrinedals Skole, Mads Wolff, har stået for folkemødet. Alle elever er velkomne til folkemødet.

Se mere på #sfm19

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Frederiksberg Kommune: ingen anden placering til genbrugsstation

Nattergalen flyver fra reden