Arkivfoto: Martin Sørensen

Jørgen Leth i kirkens varme stol

Live-interview: Mandag 27. maj klokken 19.30 indtager Jørgen Leth den varme stol, når det første af fire gratis live-interviews løber af stablen i Lutherkirkens Wittenbergsal (Randersgade 3). Den kendte forfatter, filmmager og cykelløbskommentator vil på aftenen blive interviewet af journalist og forfatter, Ivan Rod, som også er medlem af menighedsrådet i Rosenvængets Sogn.

Live-interviewet vil tage afsæt i Jørgen Leths seneste bog, digtsamlingen ’Det bliver ikke væk’ – en samling vilde og vrisne, desperate, humoristiske og veloplagte digte om at blive gammel og træt, om at få sorte huller i hukommelsen, om at undres og forarges, blive væltet omkuld af vestenvinden og miste grebet og ævred og inspirationen.

Om digtsamlingen skrev Weekendavisens anmelder bl.a.: ”Sjældent er en stor digter mere cool og kraftfuldt gået i opløsning end Monsieur Jorgen.”

Det andet af de fire gratis live-interviews løber af stablen mandag den 3. juni kl. 19:30, hvor den lokale forfatter Carsten Jensen sidder i den varme stol.

Arrangementerne er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Distortion er klar til Vesterbro

Tusindvis går fra København til Helsingør: Mød manden bag folkevandring