Litteraturformidler og østerbroer Rachel Röst er blandt de 207 personer, som er blevet optaget i Kraks Blå Bog 2019. Foto: Thomas Frederiksen

Ny udgave af Kraks Blå Bog: Otte østerbroere optaget

KENDTE: Den nyeste udgave af Kraks Blå Bog er netop udkommet, og i år er der otte østerbroere, som har fundet vej til opslagsværket, oplyser Gads Forlag, der er udgiver af bogen.

Heriblandt finder vi litteraturformidler, forfatter og foredragsholder Rachel Röst, som er stifter af non-profit organisationen ’Læs for livet’, der indsamler bøger og donerer dem til institutioner, hvor udsatte og anbragte børn opholder sig. Et initiativ som Østerbro Avis har omtalt flere gange, blandt andet i den spæde begyndelse.’Læs for livet’ har hovedkvarter i Bogensegade.

LÆS OGSÅ: Helle for bøgerne til børnene

LÆS OGSÅ: Socialt bogprojekt er flyttet

Derudover drejer det sig om chef for Kongeskibet Danmark og kommandør, Peter Schinkel Stamp, mediedirektør, Henriette Marienlund, Managing Partner, Morten Christiansen, retspræsident, Henrik Johnsen, kontorchef og ambassadør Anders Tang Friborg, direktør Claus Krog Ekman og senioranklager Kristian Kirk Petersen.

Kraks Blå Bog udkommer hvert år og optager personer, der har en »særlig betydning inden for deres felt«. I dette års udgave er der i alt 207 personer, som er kommet med i opslagsværket.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Martin Henriksen er chokeret: ‘Dø’ er beskeden på valgplakat

Åbner til august: Scandic overtager Falkoner Centret