Recoil performance group er en prisvindende dansegruppe, der blev grundlagt af Tina Tarpgaard i 2005. Foto: Søren Meisner

Installation med Københavnerne i fokus

Rådhuspladsen: Fra 28.- 29. maj kan Københavns borgere opleve en installation om dem selv ved Københavns Rådhus. Recoil performance group har skabt et værk om Københavns Kommune, der fokuserer på borgernes drømme og frygt. Baseret på borgeres fortællinger skaber performancegruppen en multivisuel oplevelse af individers og kollektivets væren i det politiske rum. Installationen kalder de ’Extended Falls to Humanity’. »Vi er interesserede i hele den kommune, vi spiller i, og i at få et så mangfoldigt et billede af kommunen som muligt. Vi har derfor bedt de lokale politikere fra alle de repræsenterede partier om at hjælpe os med at pege på grupper og foreninger. De grupper, de har peget på, tager vi så ud og besøger og lærer at kende. Det er altså denne gang politikkerne, der vælger borgerne og ikke omvendt,« fortæller koreograf og skaber Tina Tarpgaard. Det er gratis at se installationen, der er en del af CPH STAGE, fra 28.-29. maj klokken 18-22. Der er indluk hver halve time. Pladser kan reserveres på Teaterbilletter.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Otte-årige Sarah mødte verdensmesteren

Løb ud af ensomheden