Foto: 2200 Godnathistorier

Kom til bogfest til fordel for lokale godnathistorier

DEN SORTE PLADS: I morgen lørdag 25. maj klokken 10-16 er der bogfest på Den Sorte Plads på Nørrebro – et arrangement som skal styrke fællesskabet på Nørrebro gennem bøger og læsning for alle.

Bogfesten er arrangeret af foreningen Ord der betyder lidt, og den skal først og fremmest skabe mere plads til litteraturen og få endnu flere til at læse lidt mere. Derfor afholdes der bogmarked, hvor der vil blive solgt nøje udvalgte, brugte bøger til rimelige priser. Alt overskud går til 2200 Godnathistorier, som arbejder med sprog og læsning i udsatte boligområder på Nørrebro.

Der vil være en bytte-biks, hvor man kan aflevere og tage bøger gratis, digtoplæsning af diverse forfattere (kl. 11-12), og der vil være et helt børnetelt, hvor en masse frivillige vil læse op af gode børnebøger. Blandt andet kommer Karsten Pharao fra radio 24/7 og Anne Sofie Hammer, som har skrevet ‘Villads fra Valby’.

Nørrebro United kommer med deres kaffecykel, og nogle frivillige har bagt kage, som man kan købe.

Se hele programmet, inklusiv forfatterne til både voksenscenen og børneteltet på Facebook-siden ‘Bogfest 25/5 – Ord der betyder lidt’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Rødder og løv: Botanisk kunst i en verden, hvor naturen dør

Cabaret-vandring: Nu går våren gennem Nyhavn