Jakob Rasmussen ejer Fransk Ishus med sine kone samt niece og dennes kæreste. Foto: Bo Børresen

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Så er det snart istid på Godthåbsvej

NY BUTIK: Ombygningen af lokalerne på Godthåbsvej 26 (mellem Emmerys og Nordic Noodle) er hverken helt eller halvt færdig. Men det skulle være ganske vist: 9. juni åbner en ny isbutik i Potato Factorys tidligere lokaler.

Initiativtageren til ’Fransk Ishus’, som stedet kommer til at hedde, er den 39-årige kok, Jakob Rasmussen. Han er i forvejen medejer af Fransk Spisehus i Herlev.

»Jeg boede i Frankrig i fire år i mine unge dage, og har Frankrig under huden. Men,« siger Jakob Rasmussen, isen i Fransk Ishus er pæredansk. Jeg laver nemlig selv al is.«

Konceptet i Fransk Ishus er ganske simpelt: Gammeldags isvafler med hjemmelavet is og sorbet, friskpisket flødeskum og hjemmelavet syltetøj.

Jakob Rasmussen fremhæver, at der vil være masser af sorbetvariationer – også nogle mere eksotiske som gulerodssorbet og havtornsorbet.

Foruden is og sorbet vil man kunne købe kolde, hjemmelavede takeaway-middagsretter i Fransk Ishus. Jakob Rasmussen ejer stedet med sine kone samt sin niece og hendes kæreste, som begge bor på Frederiksberg, og som – med Jakob Rasmussens ord – »har fingeren på pulsen.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Svensk modegigant rykker ind i Field’s

Fred og ro i Kongens Have: Politiet fandt ingen havecyklister