Jakob Rasmussen ejer Fransk Ishus med sine kone samt niece og dennes kæreste. Foto: Bo Børresen

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Så er det snart istid på Godthåbsvej

NY BUTIK: Ombygningen af lokalerne på Godthåbsvej 26 (mellem Emmerys og Nordic Noodle) er hverken helt eller halvt færdig. Men det skulle være ganske vist: 9. juni åbner en ny isbutik i Potato Factorys tidligere lokaler.

Initiativtageren til ’Fransk Ishus’, som stedet kommer til at hedde, er den 39-årige kok, Jakob Rasmussen. Han er i forvejen medejer af Fransk Spisehus i Herlev.

»Jeg boede i Frankrig i fire år i mine unge dage, og har Frankrig under huden. Men,« siger Jakob Rasmussen, isen i Fransk Ishus er pæredansk. Jeg laver nemlig selv al is.«

Konceptet i Fransk Ishus er ganske simpelt: Gammeldags isvafler med hjemmelavet is og sorbet, friskpisket flødeskum og hjemmelavet syltetøj.

Jakob Rasmussen fremhæver, at der vil være masser af sorbetvariationer – også nogle mere eksotiske som gulerodssorbet og havtornsorbet.

Foruden is og sorbet vil man kunne købe kolde, hjemmelavede takeaway-middagsretter i Fransk Ishus. Jakob Rasmussen ejer stedet med sine kone samt sin niece og hendes kæreste, som begge bor på Frederiksberg, og som – med Jakob Rasmussens ord – »har fingeren på pulsen.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Svensk modegigant rykker ind i Field’s

Fred og ro i Kongens Have: Politiet fandt ingen havecyklister