Her ved Skolen ved Sundet finder man nogle af Martin Henriksen valgplakater revet ned. Foto: Martin Henriksen.

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆

Martin Henriksen er chokeret: ‘Dø’ er beskeden på valgplakat

HÆRVÆRK. Dansk Folkepartis Martin Henriksen er godt gal i skralden. Valgplakater bliver revet ned og vandaliseret i stort omfang. På en plakat er der skrevet ‘dø’ hen over portrættet. »Det er simpelthen så udemokratisk,« siger Martin Henriksen.

»Jeg tror der er forsvundet cirka 10-15 plakater i Sundby, og så er der nogen som stadig hænger, men som er revet i stykker,« fortæller folketingsmedlem- og kandidat Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti.

Henriksen er godt gal i skralden over, at hans valgplakater er blevet udsat for hærværk eller blevet taget ned .

»Det er naturligvis ærgerligt, fordi synlighed er en vigtig del af en valgkamp. Og det ryger jo lidt. Så nu vil vil jeg få indkøbt lidt ekstra plakater og hænge lidt op igen, og så håber jeg at de får lov til at blive hængende,« siger Martin Henriksen.

»Det er ikke særlig demokratisk, at man så målrettet går efter at ødelægge mine plakater. Det værste jeg har set i Københavnsområdet har dog været i Valby, hvor der er skrevet ’DØ’ på flere af mine plakater. Så prøver jeg at rense dem, og så kommer de op igen,« siger Martin Henriksen.

De fleste af Martin Henriksen plakater er enten revet ned eller ødelagt i Sundby-området, blandt andet ved Skolen ved Sundet og ved metroen på Øresundsvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Nu kan unge på Nørrebro igen få en mentor

Ny udgave af Kraks Blå Bog: Otte østerbroere optaget