Parkeringskælderen på Henrik Steffens Vej. Foto: Heidi Engelund

Parkeringskælder på Henrik Steffens Vej åbner fredag 24. maj

SKOLEN VED GRUNDTBIGSVEJ: Den nye parkeringskælder på Henrik Steffens Vej, der ligger ved Skolen på Grundtvigsvej, åbner fredag 24. maj efter indvielsen blev udsat, da der var problemer med trafiksikkerheden ved skolen, da en bid af skolegården ligger på selve vejen.

Parkeringskælderen har 60 pladser, der kan bruges af beboere og andre brugere i området.

Sagen var på dagsordenen 20. maj på By- og Miljøudvalget, da forældrefølgegruppen var og stadig er bekymrede for trafiksikkerheden på både Henrik Steffens Vej og Grundtvigsvej.

En del af skolegården ligger på selve Henrik Steffens Vej, hvor der er etableret en række sikkerhedsmæssige tiltag som bump, så trafikanter ved, at man er ved en skole.

Arealet foran skolen på Henrik Steffens Vej er lukket for biler i dagtimerne.

Da skolens bestyrelse og forældrefølgegruppen er bekymrede over trafiksikkerheden på Henrik Steffens Vej, har By- og Miljøudvalget besluttet at komme forbi for at besigtige området, før der træffes afgørelser.

Udvalget skal kigge på om der skal ske yderligere tiltag, om vejarealet skal afspærres eller om det kun er de store elever, der må være i skolegården på Henrik Steffens Vej.

Parkeringskælderen åbner fredag 24. maj ved frokosttid.

I anledningen af åbningen af parkeringskælderen byder skolens ’følgegruppe’ på morgenkaffe kl. 7.30-8.30 til både forældre, politikere, naboer og andre interesserede. Kaffen finder man på flex-arealet på Henrik Steffens Vej ved siden af nedkørslen til parkeringskælderen. 

Følgegruppen fortæller, at man med en kop kaffe vil få mulighed for at få en snak med de fremmødte om de fysiske rammer for skolens virke, herunder de trafikale forhold og mulighederne for børnenes udfoldelse i skoletiden. Mødet sker med håb om at få en snak ’i god ro og orden’ om fordele og ulemper ved rammerne som de er givet netop nu og hvordan de alternativt kunne være. Kom forbi 2 min eller 20 min som du må have tid til, opfordrer følgegruppen. 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mand anholdt og sigtet for vold på Nørrebro

Byggeriet af Damhusengens Skole forsinket