Byggeriet af Damhusengens Skole skulle være gået i gang nu, men er udsat. Men det skal nok gå, siger skoleleder Max Ulrcih Larsen, der er fortrøstningsfuld. Arkivfoto: Martin Sørensen

Byggeriet af Damhusengens Skole forsinket

Byggeriet af den nye Damhusengens Skole er netop blevet udskudt. Det skyldes regeringens anlægsloft, der forsinker en række planlagt byggerier. Ærgerligt, men forståeligt siger skoleleder Max Ulrich Larsen

Byggeriet af Damhusengens Skole skulle være gået i gang nu, men er udsat på ubestemt tid på grund af anlægsloftet. Det oplyser skolens leder, Max Ulrich Larsen.

»Når jeg ser på det som almindelig borger, kan jeg godt forstå kommunens beslutning, for der er ting, der er vigtigere lige nu og her og det må kommunen jo prioritere efter. Men når jeg ser det som leder af Damhusengens Skole, er det super ærgerligt, for vi har sådan glædet os. Men vi kan godt drive undervisning, og vi kan godt have et godt børneliv, så vi kan også se fordele i, at vi nu har kan begynde næste skoleår uden byggeri og koncentrere os om at udvikle skole. Vi løber altså ikke rundt i cirkler og råber vredt, for det skal sgu nok gå,« siger skoleleder Max Ulrich Larsen.

Projektet bag byggeriet til Danmarks største skole på op mod 1900 elever er klar og tegnet af arkitektfirmaet Kant. Hele byggeriet er på 17.500 kvadratmeter, hvoraf de cirka 2.700 kvadratmeter er til en daginstitution.

LÆS OGSÅ: Plan klar til byggeri af gigaskole

Oprindelig skulle byggeriet være færdigt til 2023, men den nye dato kendes ikke.

Det er Økonomiudvalget i Københavns Kommune, der har truffet beslutningen om at udskyde byggeriet af Damhusengens Skole.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Parkeringskælder på Henrik Steffens Vej åbner fredag 24. maj

Pink kvikløsning på kvinders tissetrang hos Reffen