Retningslinjer for tagboliger skal, ligesom med altanbyggeri, sørge for, at boligudvikling sker ud fra klare kriterier. Arkivfoto: Mads Jensen/ Ritzau Scanpix

Sur 😠 Elsker 😍

Nu skal byens tage inddrages til boliger

Boliger: Der er kommet nye retningslinjer i Københavns Kommune, hvad angår boliger. Det er fremover ikke kun de tomme grunde, der skal udnyttes til fordel for flere boliger.

Nu skal Københavns tage i højere grad inddrages til den store efterspørgsel på boliger. De nye retningslinjer lægger nemlig op til, at der skal etableres nye tagboliger.

»Fra politiske side har vi et bredt ønske om at fremme mulighederne for at etablere flere tagboliger i den eksisterende bygningsmasse. Det er en bæredygtig byudvikling, hvor flere mennesker deler den eksisterende bys veje, cykelstier og parker, og samtidig undgår vi at inddrage grønne områder til boligbyggeri,« fortæller stedfortrædende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (EL) i en pressemeddelelse.

De nye retningslinjer for tagboliger indeholder fire kapitler, som kan læses her: www.kk.dk/tagboliger-byggeri

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

EL vil nedlægge p-pladser og jagte »de ekstremt lave priser på beboerlicenser«

Mand anholdt og sigtet for vold på Nørrebro