Jonas Rasmussen efter hans og makkeren Lars Paaskes sejr i VM-semifinalen 2003. Foto: Morten Langkilde/Ritzau Scanpix

Wow 🤩

Eks-verdensmester cheftræner i FKIF

BADMINTON: Den tidligere verdensmester og All England-vinder i herredouble, Jonas Rasmussen, er ny cheftræner i danmarksserieklubben, FKIF (Frederiksberg-Kammeraternes Idrætsforening), fra den kommende sæson.

41-årige Jonas Rasmussen blev verdensmester i herredouble sammen med sin faste makker, Lars Paaske, tilbage i 2003 og toppede efterfølgende verdensranglisten i 11 måneder. Sidenhen blev det til sejre i China Open (2003), Japan Open (2008), All England (2010) samt to titler i Denmark Open (2004 og 2006).

Det er med andre ord noget af en kapacitet, der kommer til den lille Fredriksberg-klub. Jonas Rasmussen har senest trænet Farum Badminton. Om valget af FKIF siger han:

»Jeg har fået et godt indtryk af menneskerne og den stemning, der er i klubben. Det bliver en spændende ny udfordring at skulle træne FKIF. Jeg ser frem til at arbejde med klubbens seniorspillere og være med til at udvikle dem indenfor de parametre, der gør sig gældende i badminton.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Nu kan du snart male lovlig graffiti

Samfundskritisk jazzband