Guldfest i Fælledparken efter at FCK senest sikrede sig det danske mesterskab i 2017. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

F.C. København og Carlsberg rydder op i Fælledparken på søndag

F.C. København spiller sæsonens sidste kamp, når FC Nordsjælland kommer på besøg i Parken på lørdag klokken 17. Før og ikke mindst efter kampen bliver der indbudt til den helt store mesterskabsfest i Fælledparken.

Men ikke nok med det. F.C. København og sponsoren Carlsberg inviterer i samarbejde til oprydningsdag i Fælledparken dagen derpå, 26. maj, hvor fans bliver inviteret til at rydde op i Fælledparken.

Der er ofte klager over, at ting ligger og flyder i gaderne omkring Parken efter arrangementer. Det er har blandt andet været tilfældet efter FCK’s kampe mod FC Midtjylland og Brøndby dette forår samt efter pokalfinalen mellem netop FC Midtjylland og Brøndby.

“Vi er bevidste om kritikken og har også besvaret den. Vi vil naturligvis gerne være gode naboer, men det er ikke derfor, vi laver det her arrangement. Vi vil gerne bidrage til en mere bæredygtig og attraktiv by og derfor gør vi nu også mere, end vi skal, vi gør det fordi vi gerne vil,” lyder det fra F.C. Københavns kommunikationschef Jes Mortensen.

Han understreger, at F.C. København selv sørger for rengøring i følge deres forpligtelser, når de benytter Fælledparken. Initiativet på søndag skal ses som et ekstra ting, hvor der også kan samles ting og sager op i parken, som ikke har med lørdagens guldfest at gøre.

“Det her er et ekstraordinært tiltag, vi har besluttet at lave ud over den normale oprydning og strækker sig ud over vores forpligtigelser, men der kommer en del ansatte og deltager på frivillig basis ligesom alle andre, der kommer,” udtaler Jes Mortensen.

Både F.C. København og Carlsberg lægger vægt på, at det er et initiativ, hvor de vil være med til at gøre København mere bæredygtig ved at fjerne plastik og andet affald i Fælledparken.

Folk der vil deltage (måske nogen med tømmermænd efter guldfesten lørdag), skal mødes på plænen foran Café-Pavillonen i Fælledparken søndag klokken 12.

Udover den fælles oprydning, byder FCK og Carlsberg på forfriskninger, lidt at spise samt konkurrencer, hvor du blandt andet kan vinde en cykel og en FCK mesterskabstrøje. Arrangementet varer til klokken 14.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Alt for damerne: Amager Strandpark klar til invasion af løbesko

Sexolog spiller banko: »Få erotiske værktøjer med hjem i håndtasken«