Foto: Fortovsfest 2019

Fortovsfest på Enghave Plads overgår sig selv

GADEFEST: Fortovsfest 2019 byder for 6. gang til lokal Vesterbro fest på Enghave Plads lørdag 25. maj, klokken 10.00-22.00. Der vil være det største program til dato med både Danish Street Cup, karateopvisning, pigeskateboard konkurrence og digital gåtur med Know Your ’Bro.

Fortovsfest er en dag for hele familien med fokus på de små fra åbningen, hvor der vil være et hav af lege og aktiviteter for børn. Klokken 13.00 bliver den nye digitale gåtur Know your ’Bro lanceret. Man får mulighed for at komme med på en gåtur rundt på Vesterbro og få nogle spændende historier om bydelen.

Fortovsfest har også et stort musikprogram med 5 scener, hvor du kan opleve omkring 50 nye danske bands og solister fra hele landet. De mange talenter er udvalgt af et musikudvalg bestående af folk fra musikbranchen og professionelle musikere. Som publikum har man muligheden for at være musik talentspejder for en dag og se, om man kan finde de nye musikstjerner, der skal fylde de danske og udenlandske musikscener i fremtiden.

Det fulde program for dagen kan ses på www.fortovsfest.dk og man kan varme op ved at lytte til musikken på playlisten Fortovsfest 2019 på Spotify.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mand stukket ned ved Bellahøj Svømmehal

Børnemusikfestival på Nørrebro