Gribskovgruppen var i små to år drevet Flintholm Svømmehal med et økonomisk tab. Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Flintholm Svømmehal skal have ny operatør

SLUT MED GRIBSKOVGRUPPEN. Flintholm Svømmehal fortsætter med at være åben for brugerne, mens der arbejdes med en ny plan for hallens fremtid.

ØKONOMISK TAB: Frederiksberg Kommune og Gribskovgruppen, som står bag driften af Flintholm Svømmehal, har besluttet at afvikle samarbejdet om svømmehallen.

Fra 1. juli 2020 skal Flintholm Svømmehal drives af en ny operatør. Hallen fortsætter med at være åben for brugerne, mens der arbejdes med en ny plan for svømmehallens fremtid.

Efter små to års drift har Gribskovgruppen meddelt Frederiksberg Kommune, at det ikke har været muligt at drive Flintholm Svømmehal uden et økonomisk tab. Derfor ønsker virksomheden at afvikle samarbejdet. Mandag 20. maj godkendte Magistraten en aftale om afvikling af samarbejdet.

»Aftalen sikrer, at svømmehallens mange brugere ikke vil opleve ændringer her og nu. Samtidig giver den os tid til at tænke alle muligheder godt igennem, så vi kan finde ud af, hvordan vi viderefører Flintholm Svømmehal bedst muligt,« siger borgmester Simon Aggesen (K).

Forsøger at skabe ro

Formand for Kultur og Fritidsudvalget, Nikolaj Bøgh (K), er også tilfreds med aftalen:

»Nu ser vi fremad og forsøger at skabe ro om svømmehallens fremtid for brugerne, foreninger, gæster og – ikke mindst – svømmehallens medarbejdere. Der er mange spørgsmål, som vi nu skal finde svar på i en politisk proces. Og vi informerer løbende undervejs.«

Bestyrelsesformand i Gribskovgruppen Mogens Jørgensen siger:

»Vi er naturligvis ærgerlige over, at det ikke er lykkedes os at etablere en økonomisk fornuftig drift af Flintholm Svømmehal. Men vi er glade for den svømmehal, vi har bygget til Frederiksberg Kommune, og for den modtagelse den har fået af borgerne. Når det ikke kunne være anderledes, er vi glade for, at svømmehallen fortsætter i nyt regi til gavn for borgerne på Frederiksberg og ikke mindst vores engagerede medarbejdere.«

Afdækker modeller

Frederiksberg Kommune arbejder på at afdække mulige modeller for den videre drift af Flintholm Svømmehal efter 1. juli 2020. Efter sommerferien behandler Kommunalbestyrelsen en plan for fortsat drift af svømmehallen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Global udvikling er et vigtigt valgtema på Rysensteen Gymnasium

Nyt, socialt projekt får familier ud i naturen