Foto: 2200 Børn og Musik

Børnemusikfestival på Nørrebro

GADEFESTIVAL: Torsdag 23. maj, klokken 9.30, åbner festivalen »2200 Børn & Musik« for 7. gang og indtager Nørrebro med rytmer, sang og glæde frem til søndag 26. maj. Festivalen åbnes af kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde i Hans Tavsens Park.

Oplev børnemusikkens mangfoldige univers i løbet af fire dage, hvor professionelle musikere tager børn og voksne med på en rejse til alle verdenshjørner. Programmet byder på alt fra Mek Peks humoristiske musikshow, til en tur ind i det musikalske dyrerige med bandet Dyr i Drift og til Nørrebros helt egen ghanesiske rytmestar Michael Domfeh.

Flere hundrede skoleelever fra Nørrebro deltager som kor torsdag og fredag, når de sammen med musikerne synger udvalgte sange. Lørdag og søndag kan børnefamilier og venner nyde deres eftermiddag med god musik og hyggelig stemning, hvor lokale beboere vil byde på forskellige boder og kreative workshops, hvor det er muligt at bygge sit eget instrument.

Torsdag og fredag går det løs på Den Bemandede Legeplads HTØ i Hans Tavsens Park, lørdag i Thorsparken og søndag på Krakas Plads. Det fulde program kan ses på eventets facebookside. Det er gratis at deltage for både store og små.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fortovsfest på Enghave Plads overgår sig selv

Koncert: Tue West indtager Krudttønden