Foto: Panna House og Krom Kendama

Oplev når Panna og Kendama mødes

GADEIDRÆT: Hvad sker der når to kreative gadeidrætter tørner sammen? Panna og Kendama er to vidt forskellige former for gadeidræt – det ene et kreativt fodboldspil hvor det gælder om at få bolden igennem benene på sin modstander, det andet et japansk træspil, som er en avanceret udgave af det klassiske »bold i kop« koncept, men forfinet og udviklet gennem årtier.

Danmark er førende indenfor begge sportsgrene og nu har du muligheden for at prøve det af sammen med nogle af verdens bedste spillere til Gadeidrættens dag.

Dagen får også internationalt stjernestøv, da Kendama Verdensmesteren Bonzatron fra USA og samt den Engelske Panna mester Jack Downer kommer og deltager. Udover det har Copenhagen Panna House og Krom Kendama, som er hovedarrangørene, i dagens anledning udviklet 50 speciel edition kendama’er som bliver uddelt til deltagere i diverse konkurrencer.

Arrangementet er gratis og foregår lørdag 25. maj på den røde bane på Litauens Plads, klokken 12.00-15.00. Det er arrangeret af Copenhagen Panna House og Krom Kendama med støtte fra Platform Gadeidræt og Vesterbro Lokaludvalg. Det er muligt at læse mere om arrangementet på Facebook.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kampen mod madspild har base på Lindgreens Allé

Vælgermøde om det gode samfund