»Kom med ind i fællesskabet og med ud i naturen,« skriver Naturfamilier på hjemmesiden. Børnefamilier skal mødes om naturoplevelser. Foto: Danmarks Naturfredningsforening

Like 👍

Nyt, socialt projekt får familier ud i naturen

Granatvej: Naturcenter Amager lagde søndag 5. maj hus og natur til 20 naturfamilier, der, uden at kende hinanden, mødtes med naturen i centrum. ’Naturfamilier’ er en del af et nyt, socialt projekt, hvor naturoplevelser er i højsædet. Mødet på Kalvebod Fælled kickstartede det nye, sociale projekt i Københavnsområdet, der har til formål at få familier ud i naturen.

Alt for lidt frisk luft

»Vi kommer alt for lidt ud i naturen og én af årsagerne er, at vi simpelthen mangler nogen at gøre det med og noget konkret at være sammen om. Derfor vi har oprettet et mødested på internettet, hvor familier kan tilmelde sig et fællesskab om naturoplevelser sammen i naturen,« fortæller Lene Gryning, der er projektleder for Naturfamilier, i en pressemeddelelse. Naturfamilier er en del af Danmarks Naturfredningsforening.

Haletudser og snobrød

Den første weekend i maj, der var det første arrangement i forbindelse med det sociale tiltag, var en succes. Børn i alle aldre var mødt op i følgeskab af forældre. Det lykkedes flere at fange haletudser, og de, som ikke var til det, fik fyret op i bålet og snittet snobrødspinde. Mellem de voksne blev der stiftet nye bekendtskaber og arrangeret flere naturoplevelser.

Naturfamilier vil gøre det nemmere for familier at vælge naturen til og opleve naturen med andre børnefamilier. Det er gratis at være med i Naturfamilier såvel som at deltage i turene. Læs mere på www.naturfamilier.dk    nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Flintholm Svømmehal skal have ny operatør

Frederiksberg Kommune skrotter ForældreIntra