Frikirken København Vineyard holder vælgermøde. Foto: PR foto

Elsker 😍

Vælgermøde om det gode samfund

Nyvej: Søndag 26. maj klokken 13 til 15 inviterer Frikirken København Vineyard til vægermøde om ’Det gode samfund’. » En kvart million danskere tyr til sovemedicin for at kunne sove. 220.000 er ofte uønsket alene. 15 procent af alle børn har været i behandling for en psykisk lidelse, inden de fylder 18 år. Og 122.000 danske børn og unge vokser op i et hjem med et alkoholmisbrug,« sådan introducerer frikirken vælgermødet. Det lyder ikke umiddelbart som et rart samfund, men hvad kan der gøres ved det? Det vil Jan E. Jørgensen (V), Ida Auken (R), Lars Aslan Rasmussen (S), Stig Grenov (KD), Martin Henriksen (DF) og Carolina Magdalene Maier (Alt.) diskutere.

Det er gratis at deltage i vælgermødet, og det kræver heller ingen tilmelding. Der bliver serveret kaffe og kage.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Oplev når Panna og Kendama mødes

Vælgermøde i Seniorklubben