Kameramuseum på Niels Ebbensens Vej holder forelødig åbent fra på fredag og uden ud. Der er fernisering torsdag. Pr-foto

Like 👍

Kameramuseum på Niels Ebbensens Vej

MUSEUM: Hvad har en arabisk videnskabsmand, der døde for 1.000 år siden, at gøre med kameraet i din smartphone? Hvordan er det at sidde inde i et kamera? Hvordan virker verdens første spionkamera? Findes der et kamera, der er betrukket med skind fra en flodhest? Og hvorfor hedder det et kamera?

Det og mange andre spørgsmål kan du få svar på, når foreningen Visuel Viden slår dørene op til et historisk kameramuseum på Niels Ebbensvej 13A. Udstillingen er en del af Copenhagen Art Week. Musseet har åbent fredag, lørdag og søndag 24.-26. maj kl. 12.00-18.00. Her kan du se unikke spionkameraer fra den kolde krig og opleve et gammeldags fotoatelier samt få dit eget vintage-portræt med hjem.

Der er fernisering på udstillingen ’The Skin of Cameras’ allerede på torsdag 23. maj kl. 17.00-21.00.

Fra næste uge er det meningen, at kameramuseet skal have åbent dagligt, men da det er drevet af frivillige, vil åbningstiderne være tilpasset efterspørgselen. Foreløbig er der åbent efter aftale. Dette bliver annonceret på hjemmesiden laternamagica.co 26. maj.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Sus ned og stem på løbehjul

Fremad Amager – Silkeborg IF i billeder