Elektriske løbehjul i trafikken i København.

Like 👍

Sus ned og stem på løbehjul

Nu er der ingen undskyldning for at pjække fra Europaparlamentsvalget 26. maj: Du kan nemlig gratis låne et løbehjul fra firmaet Lime, som kvit og frit sender en kode på valgdagen til brugere, der har downloadet appen.

For at løbe på løbehjul skal man være 18 år, men det skal man jo også for at stemme, og Lime vil gerne være med til at flere unge stemmer. Derfor tilbyder de i samarbejde med den internationale portal thistimeimvoting.eu gratis transport til valgstederne i en række EU-lande, heriblandt København.

Hvis du gerne vil køre på løbehjul til stemmeboksen, så hold øje med din mail på valgdagen. Her udsender Lime en promo-kode via nyhedsbrevet til alle brugere, der har downloadet appen. Koden er aktiv fra klokken 6 til 21, og den indtastes kan du køre gratis. YO!

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Hyldet af dronningen: Vanløses Jonathan er en af de bedste snedkere i Danmark

Kameramuseum på Niels Ebbensens Vej