FCK's spillere har efterhånden smagt på pandekager på Københavns Rådhus en del gange. Her er vi tilbage i 2013. Arkivfoto.

Fodbold: Hovedstadens mesterhold fejres på rådhuset

F.C. Københavns sikrede sig mesterskabet allerede søndag 5. maj i hjemmekampen mod ærkerivalerne Brøndby, som blev besejret 3-2. Siden er det blevet til to ærgerlige nederlag ude mod FC Midtjylland og Esbjerg, hvor det blev til nederlag på henholdsvis 4-0 og 4-3.

LÆS OGSÅ: F.C. København hyldes på rådhuset

Det skal dog ikke slå skår i mesterskabsglæden. Og i dag, mandag 20. maj, hyldes holdet med pandekager på Københavns Rådhus, inden turen går til den anden hovedstadskommune Frederiksberg.

Spillerne ankommer klokken 14.40 til Københavns Rådhus, herefter er der taler i festsalen på rådhuset ved overborgmester Frank Jensen (S) og Parkens direktør Bo Rygaard. Og mon ikke de kommer ud og vinker til folk på Rådhuspladsen.

Klokken 15.20 kører FCK-bussen til Frederiksberg Rådhus, og spillerne kan mødes på Frederiksberg Rådhudsplads fra klokken 15.30. Her sidder de ved langbord og giver autografer.

Sæsonens sidste kamp er lørdag  25. maj klokken 17, hvor FC Nordsjælland er modstanderen, og her er der inviteret til guldfest i og omkring Parken før, under og efter kampen. Der er allerede er solgt op mod 30.000 billetter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kom til afrikansk fest i hjertet af Nørrebro

Borgermøde om nyt bosted på Linde Allé