Kastanievejs Efterskole. Arkivfoto: Dan Møller

Kig forbi: Kastanjevejs Efterskole holder festival 24. maj

KASTANIEVEJ: På en hyggelige villavej ligger Kastanievej Efterskole. Og fredag 24. maj kl. 14.00-18.00 inviterer skolen til festival, hvor aktiviteter og værker rykker ud i haven for at vise omverdenen, hvad de render rundt og laver.

I den gamle bygning var der engang en husholdningsskole under Mariaforbundet, hvor unge piger dygtiggjorde sig i huslige gøremål som madlavning, strygning. I dag laver både drenge og piger mad og gør rent.

Efterskolen er i dag stedet, hvor der både laves teater, billedkunst, foto, design og meget mere.

På dagen bliver der spillet musik fra friluftsscene, og skolens kor optræder. Der udstilles værker fra værkstederne i haven, og du kan også se frem til modeshows og workshops og få stillet sulten ved madboderne. Alle er velkomne. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Mød nogle af landets bedste tegneserieskabere

Nordvest kaster lys på klimaet med filmfestival