Gåturene og øvelserne i mindfullness vil foregå på Assistens Kirkegården og i Fælledparken. Arkivfoto: Martin Sørensen

Rygestopkursus i grønne omgivelser

Smid smøgerne: Kommunen er nu klar med et anderledes rygestopkursus til alle, der bare har den mindste smule lyst til at stoppe.

Forløbet inddrager naturen og mindfullness, og deltagerne vil blandt andet komme til at gå rundt i parker og lave forskellige øvelser. Mindfullness bliver i denne sammenhæng brugt til at lære deltagerne, hvordan de får større impulskontrol, der kan være udslagsgivende, når man skal styre lysten til at ryge en cigaret. Derudover vil der i kurset også være inkluderet professionel rygestoprådgivning.

Første gang finder sted 22. maj på Sundhedshus Østerbro. Dernæst vil de følgende fem onsdage foregå i Fælledparken og på Assistens Kirkegården. Tilmelding skal ske på www.stoplinien.dk eller på telefonnummer 80 31 31 31. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

3-2-1 Stem! Demokratiet på spil

Mød nogle af landets bedste tegneserieskabere