Bliv klogere på, hvordan du kan indrette dine altankasser og højbed. Foto: PR foto

Tips og tricks til altankasserne

Vognmandsmarken: Det er sommer om et øjeblik, og altankasserne skal snart plantes ud. Derfor holder Miljøpunktet Østerbro og den bemandede legeplads i Kildevældsparken gratis planteworkshop i Kildevældsparken tirsdag 21. maj fra 15 til 17. Hvordan er det lige med skygge, læ, vand og læ i forhold til planterne? Bygartner Jann Kuusisaari står klar med jord, frø og stiklinger til at svare på alle de spørgsmål, deltagerne må have. Han giver gode råd til genbrugstrick, hvordan man får en lækker, spiselig beplantning i altankasserne, eller en frodig mini urtehave. Det er gratis at være med.  nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kom til langbordsmiddag i Kronen

VM i foredrag: Er du den næste store valbytaler?