På søndag er der Copenhagen Marathon, der også kommer til Frederiksberg. Arkivfoto: Dan Møller

Elsker 😍

Kom og hep: Maraton indtager Frederiksberg

LØB: Så er der igen Copenhagen Marathon i København og en smut ind over Frederiksberg.

Det sker søndag 19. maj fra morgenstunden, når flere tusinde løbere tager løbeskoene på for at komme igennem den 42,195 km lange rute.

Det er 40. gang, at Copenhagen Marathon løbes, så tag familien med ud på gaderne og hep på de mange løbere, når de kommer igennem Frederiksberg. Turen starter på Islands Brygge. Sparta forventer at over 12.644 løbere deltager.

Frederiksberg Allé er et højdepunkt på ruten for både løbere og tilskuere. I anledning af løbet er alleen fyldt med Dannebrog.

Cirka midt på Frederiksberg Allé kan man opleve FIF Cherring zone, som sørger for en god stemning, mens der på Frederiksberg Runddel vil være friske sambarytmer og dans ved Toscana Samba.

På Frederiksberg Rådhusplads vil der være masser af livemusik ved Start Frederiksberg, der byder på et big band og andre solister.

Du kan se hele ruten på www.sparta.dk, hvor du også kan læse om omlægning af trafikken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Københavns iskonge bliver social i Tivoli

Åbent hus på FABRIKKEN: Kom med ind i kunstens hule