Gang i skolegården på Strandvejsskolen ved en tidligere lejlighed. Arkivfoto: Michael Paldan

Kærlighedssange med Brahms

KONCERT: Kammerkoret Audite under ledelse af deres dirigent Rose Munk Heiberg vil sammen med to pianister fremføre Johannes Brahms: Liebesliederwalzer op. 52 og Neue Liebesliederwalzer op. 65 for kor og firhændigt klaver.

Det sker søndag 19. maj klokken 15 i Taksigelseskirken på Jagtvej. Gratis adgang. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Åbent hus på FABRIKKEN: Kom med ind i kunstens hule

Donationsdag: Giv dyrelegetøj væk