Traktørstedet Vestamager holder mange arrangementer hen over sommeren blandt andet grill og yoga. Foto: Martin Søresen

Høst hvidtjørnblomster med Traktørstedet

Granatvej: Tirsdag 21. maj klokken 17 til 20.30 inviterer Traktørstedet Vestamager på plukning og rensning af hvidtjørnblomster. Der er nemlig ualmindeligt mange hvidtjørnblomster, der er sprunget ud på træerne i Kalvebod Fælled her i maj måned. Aftenen byder ikke kun på plukning og rensning af blomsterne. Deltagerne lærer også, hvordan blomsterne kan bruges i køkkenet. I løbet af aftenen er der fællesspisning med oksepølser, grøntsager og naturligvis brød med vesterhavsost og hvidtjørnblomstersyltetøj. Alle deltagerne får et glad sirup, blomster og opskrifter med hjem. Det koster 250 kroner for voksne at deltage og 150 kroner for børn. Billetter kan købes på traktoerstedetvestamager.dk

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Genbrugelige glæder: Konfirmander designer egne kjoler

Brumleby-forfatter udgiver bog uden ord