Kunsteren Karoline Larsen har tidligere haft succes med at forvandle Skt. Thomas Plads til en snor-jungle. Foto: Ditte Valente

Grønningen skal forvandles til en labyrint

Bogtrykkervej: Fra 22. maj til 2. juni rykker kunstneren Karoline Larsen til Grønningen med masser af farverige snore. Snorene er til københavnere, der har lyst til at kigge forbi og hjælpe med at skabe et værk ud af Grønningen. Den åbne græsplæne skulle nemlig gerne forvandles til et kunstværk af snore og stofstrimler i alverdens farver i tidsrummet. Karoline Larsen, der er den egentlige kunstner bag installationen, ønsker at bryde grænsen mellem kunst og leg. Hun iscenesætter byrummet med hjælpe fra beboerne selv. Alle er velkomne til at bidrage til snorlabyrinten, der har åbent døgnet rundt. Det er gratis at deltage.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Chat med kandidaten via digital valgplakat

Vesterbro-valgsted bliver udskiftet