Slagteren Ved Værnedamsvej er en ny forretning, men en del af en gammel familiehistorie. Foto: Malene Offerlin

Slagter kommer tilbage til den gamle slagtergade

Værnedamsvej: René Offerlin, der er uddannet slagter på Værnedamsvej i 1987, har altid drømt om at eje sin helt egen, traditionelle slagterbiks. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Slagteren har for nylig åbnet slagterbutikken ’Slagteren ved Værnedamsvej’ 3. maj, og lokalerne har en længere familiefortælling bag sig. De har nemlig været i familien siden 1977. Først havde familien en installatørforretning, men blev sidenhen omdannet til en kosmetolog – stadig i familiens hænder. I dag har Slagter René overtaget adressen, og det har beboerne i området glædet sig til. Se mere om den nye slagterbutik på Instagramprofilen slagteren_ved_vaernedamsvej

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Oliviers & Co. er Månedens Frederiksbergbutik

Snart slut: Borgerservice lukker på Hovedbiblioteket