BRAW favoritten ¿Stan The Man¿-øllen er tilbage på fad i baren, når BRAW skal fejre et års fødselsdag. Foto: PR foto

BRAW giver gratis, økologiske fadøl lørdag

Ryesgade: BRAW bar har et års fødselsdag lørdag 18. maj. Det fejrer mikrobryggeriet med gratis håndbryggede fadøl i en time, fra 12 til 13, på lørdag. »Vi glæder os til at byde folk velkommen til en sjov fødselsdagsfest, hvor vi håber at se både venner af huset, nye øl-buddies og ikke mindst lokale folk fra Nørrebro,« siger Joakim Fosvold, der er barchef. I løbet af lørdagen vil der være musik, masser konkurrencer og fest. Udover konkurrencerne i løbet af dagen, er det muligt at deltage i en stor konkurrence på barens Facebookside lige nu. Præmien fra Facebookkonkurrencen er et helt års ølforbrug til vinderen og en ven. Vinderen skal naturligvis findes på lørdag til fødselsdagen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kan du lave en ollie ?

Malurt slutter af med et brag i K.B. Hallen