Når TRUT og LUT går på scenen, inviteres publikum til at deltage aktiv i musikken. Foto: http://www.trutoglut.dk/

Musikoplevelse i børnehøjde

Jemtelandsgade: Lørdag 18. maj klokken 11 spiller TRUT og LUT Kvarterhuset på Jemtelandsgade op til dans. Koncerten er ikke som enhver anden. Den er i børnehøjde, og publikum skal deltage aktivt i at finde elfantunges Bibs’ mor. Koncerten fortæller ved hjælp af sange og trommedans en historie om dyrene i Afrika. Aktiviteten er for børn fra cirka 2 års alderen og op efter.

Bag TRUT og LUT er Uffe Munkgaard (fagot og fløjter) og Anne-Mette Skovbjerg (guitarer, lut og theorbe). Det koster 40 kroner at deltage i arrangementet. Billetter kan købes på www.genklange.dk/trut-og-lut.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

S-kandidat »ufortrødent« i valgkamp med mistillid fra sin kreds

Ny rapport fastslår Bispeengbuens muligheder