Foto: Madvandringen Langs Vandet

Gå og spis: En gastronomisk vandretur

MADVANDRING: Lørdag 18. maj klokken 12 kan du komme med østerbrobaserede GoEat på madvandringen »Langs Vandet«. Her vil man som deltager gå fra Nordhavn til Nyhavn og undervejs få serveret mindre retter fra spisesteder på ruten.

Turen, som starter ud ved Just A Winebar i Nordhavn, går forbi Storehouse, Løgismose Nordre Toldbod, Copenhagen Smørrebrød og over inderhavnsbroen til Broens Gadekøkken, hvor Haddocks byder på Fish & Chips.

Ideen bag madvandringen er at kombinere en hyggelig gåtur en lørdag eftermiddag med et indblik i, hvordan byens nordlige havnemiljø udvikler sig fra havneindustri til mondænt boligområde og hvordan det slår igennem i maden og spisestederne på disse kanter. Madvandringen kan også tjene som inspiration til kommende restaurantbesøg.

Turen stater på Just A Winebar, Murmanskgade 9. Prisen er 395 kroner og billetter kan købes på www.madbillet.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Dragør digitaliserer flere busstoppesteder

Uformelt morgenmøde for butikker