Uformelt morgenmøde for butikker

Handelsforening: Flere butikker har efterspurgt et bedre sammenhold og kendskab til andre butikker på Østerbro.

Derfor tager Østerbro Handelsforening nu initiativ til en række uformelle morgenmøder. Essensen med møderne er, at butikkerne kan dele tanker omkring bydelen, handelslivet og ikke mindst at lære andre end deres umiddelbare butiksnaboer, at kende.

Det kræver ikke medlemsskab af handelsforeningen at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Østerbro Handelsforening byder på morgenkaffe tirsdag 21. maj klokken 9 i Beviamo Winebar i Nordre Frihavnsgade 58. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Gå og spis: En gastronomisk vandretur

Pop-Up bordel åbner på Nørrebro i maj