Lørdag 25. maj bliver ¿Vanløse Games¿ rundet af, og her kan du komme at prøve en lang række street-aktiviteter. Arkivfoto: Michael Paldan.

Lær at lave en ollie: Vanløse Games kulminerer 25. maj

AKTIVITETER: I 2013 sang Nik & Jay om ’Forstadsdrømme’ og om, hvordan de fik »deres første skateboard omkring 4. klasse, og om hvordan de lærte at lave en ollie – over en ølkas’«. Og nu er det så blevet din tur til at lave ollie og slå dig løs på skateboardet, for lørdag 25. maj kl. 12-15 inviterer Vanløse Games på Gadeidrættens Dag.

Her kan du lære nye tricks på løbehjul og skateboard, spille basketball og ishockey eller cykle på BMX. Til arrangementet serverer Paradis Is desuden gratis is til børn og unge, og der er sørget for kaffe til forældrene.

I Vanløse Lokaludvalg håber man på at se så mange børn og unge så muligt.

»Vi håber, at en masse børn og unge vil kaste sig over de sjove aktiviteter til Gadeidrættens dag i Vanløse. Der vil både være aktiviteter for store og små, så tag endelig venner eller søskende med,« fortæller Per Stengade, der er medlem af Vanløse Lokaludvalg

Stor opbakning

Gadeidrættens Dag er et årligt tilbagevendende arrangement, der sætter fokus på gadeidrætten for at få flere børn og unge aktive på gadeplan. Fra Nakskov til Aalborg inviterer lokale fællesskaber af ildsjæle danskerne til at prøve kræfter med parkour, løbehjul, streetfodbold og meget andet. I Vanløse er det Idrætsprojektet og Vanløse Lokaludvalg, der står bag arrangementet med støtte fra Kronen, Nordea Fonden og GADEIDRÆT.

Gadeidrættens Dag er også kulminationen på Vanløse Games, som hver uge i april og maj har inviteret til street-aktiviteter på asfaltsgrunden ved siden af Vanløse Stadion, og det har været mere end vellykket, fortæller Per Stengade.

»Vi har oplevet en stor opbakning fra børn og unge samt de lokale foreninger til Vanløse Games. Det har været fedt at se, hvordan en næsten tom asfaltsplads midt i Vanløse er blevet fyldt med børn og unge. Vi vil i Vanløse Lokaludvalg forsætte vores arbejde med at gøre asfaltsgrunden mere attraktiv for idrætsaktiviteter i samarbejde med vores lokale foreninger og politikere,« siger han.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Se billeder: Østerbrogade er blevet grønnere

DEBAT: Langelands Plads er fin