Foto: Miljøpunkt Østerbro

Mød folketingskandidaterne: Valgkamp, hveder og verdensmål

Valgmøde: Hvilken rolle skal Danmark spille i den globale kamp mod klimaforandringer? – Kom i dialog med dine folketingskandidater, når MiljøPunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg inviterer til hveder og valgmøde om klima og miljø på Enigma Museum for post, tele & kommunikation i Østerbro Postkontor ved Trianglen.

Ved mødet er der mulighed for at høre partiernes bud på fremtidens klimapolitik, og hvad de vil stille op med emner som eksempelvis luftforurening, energi, transport og cirkulær økonomi. Ordstyrer vil være journalist og moderator Helle Solvang.

Til valgmødet vil der være fokus på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og på sammenhængen mellem globale og lokale målsætninger for klima og miljø alt imens deltagerne, i anledning af Store Bededag, alle bydes på hveder.

De deltagende folketingskandidater er: Yildiz Akdogan (S), Lars Vestergaard (DF), Katarina Ammitzbøll (K), Lars Berg Andersen (LA), Manja Aarslev Sørensen (Partiet Klaus Riskær Pedersen), Carl Valentin (SF), Nanna Bock (KD), Mette Annelie Rasmussen (R), Bo Sandroos (V), Helle Rosenvig (NB), Kåre Traberg Smidt (ALT) og David Trappaud Rønne (EL).

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig og se det fulde program på Miljøpunkt Østerbros hjemmeside www.miljopunkt-osterbro.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

F.C. København hyldes på rådhuset

Folketingsvalg: Lokaludvalg arrangerer valgmøde med tolke