I morgen torsdag 16. maj kan du komme til debat og gratis spisning i Lundtoftegade. Foto: AKB, København.

Sulten og debatlysten? Kom til gratis mad og debat i Lundtoftegade

FOLKETINGSVALG: I anledning af det kommende folketingsvalg, der afholdes på Grundlovsdag 5. juni, inviterer afdelingsbestyrelsen AKB, København på valgaften i Lundtoftegade i morgen torsdag 16. maj kl. 17:30, hvor du kan møde en række af dine lokale folketingskandidater. Det oplyser boligselskabet i en pressemeddelese.

Her kan du blandt andet veksle et ord eller to med Rune Lund (EL), Jan E. Jørgensen (V), Kashif Ahmad (Alt.) og Klaus Riskær Pedersen (E), der skal diskutere ghettolisten, socialpolitik, familieliv, beskæftigelse og klima – og hvad publikum ellers har lyst til at debattere.

Aftenen begynder kl. 17:30, hvor der vil være gratis aftensmad, og derefter vil kandidaterne debattere fra kl. 18-20. Debatten finder sted i Lundtoftegades beboerhus på Lundtoftegade 41B og er arrangeret af afdelingsbestyrelsen i AKB København, Lundtoftegade, Bydelsmødrene Ydre Nørrebro og Nørrebrobyggerne i Lundtoftegade.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Folketingsvalg: Her kan du nu sætte krydset frem til 1. juni

FRB.C Stafetten: Saml et hold og løb med