Renoveringen af Langelands Plads er helt og aldeles vellykket, mener borger Bo Søderberg. Arkivfoto: Martin Sørensen.

DEBAT: Langelands Plads er fin

…Debat

AF BO SØDERBERG

Lollandsvej 34, 2000 Frederiksberg

ROS: Jeg mener, at kommunen, arkitekter og entreprenører generelt høster for få roser, når noget lykkes. Lykkes er i høj grad den nyrenoverede Langelands Plads, som jeg oprigtig glædes over, hver gang jeg færdes på den eller i den tilhørende P-kælder. På alle tider af dagen har en meget blandet skare af borgere nu deres færden og har indtaget dette nye, indbydende og velindrettede byrum. Man kan læse, at det har været en bekostelig omgang, men resultatet er da også på alle parametre vellykket og har givet hele kvarteret et gevaldigt løft. Tak for det.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lær at lave en ollie: Vanløse Games kulminerer 25. maj

Folketingsvalg: Her kan du nu sætte krydset frem til 1. juni