Der var masser af gang i gaden, da der lørdag var gadefest i Rantzausgade. Foto: Erhvervsfællesskabet Rantzausgade

Solskin og god stemning i Rantzausgade

I lørdags var der hygge og festlig stemning i Rantzausgade, da Erhvervsfællesskabet Rantzausgade i samarbejde med Områdefornyelsen Indre Nørrebro afholdt stor gadefest i den berømte og berygtede gade.

 

 Foto: Erhvervsfællesskabet Rantzausgade

Arrangørerne havde lidt startvanskeligheder, eftersom to tredjedele af skiltnings- og afspærringsmaterialet var forsvundet over natten, men i stedet for at panikke, gjorde de dét, de har for vane i Rantzausgadekvarteret: De så en udfordring, italesatte det, og fik problemet løst.

 

 Foto: Erhvervsfællesskabet Rantzausgade

 

Resten af dagen var en sand folkefest på fornemmeste vis, som viste hele kvarterets mangfoldighed. Butikslivet rykkede ud i gaden, der var loppemarked, bygning af sæbekassebiler og sæbekasseløb samt ringridning, og da klokken blev 18, fortsatte festen med musik, fest og farver oppe ved Kølsters Tolv Haner, Brorsons Kirke og Nha Trang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Musik og marked i skolegården for Syriens børn

Koncert i aften: Hun holder 100 års jubilæum for elektronisk instrument