Like 👍

Se billeder: Østerbrogade er blevet grønnere

Gadehaver: Det har været diskuteret i åresvis, men det er endnu ikke blevet til noget.

Mens der er træer langt den indre del af Østerbrogade, er der næsten ikke nogen på vejstrækningen nord for Jagtvej, hvor der er to vejbaner i stedet for en.

Når der ydermere er vejarbejde, da HOFOR for tiden forbinder skybrudsledningerne på tværs af Østerbro, er der ikke meget grønt at kigge på.

Det blev der lavet om på forleden, da Østerbro Gadehaver plantede og stillede birketræ, planter og buske på Østerbrogade 222, hvor Salonen ligger. De bød ved samme lejlighed på kaffe, kage og hvidvin til fremmødte gæster.

HOFOR forklarede samtidig om skybrudsplanerne og det arbejde, der sætter sit præg på Østerbrogade.

Østerbro Gadehaver og Salonen er de sidste to års vindere af Østerbro Kulturpris som initiativer, som gør en indsats udover det sædvanlige for hele bydelen.

Arrangementet forleden havde Østerbro Lokalråd som medarrangør, og der var støtte fra Friluftsrådet. Foto: Martin Sørensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Musikfestival i bededagsferien

Lær at lave en ollie: Vanløse Games kulminerer 25. maj