Børneturnering i Islands Brygges fodboldklub. Arikivfoto: Hekla.

Kunstgræsbane i Hekla Park anlægges nu endelig

VENTETIDEN ER FORBI. Efter års ventetid kommer Heklas kunstbane.

ISLANDS BRYGGE: Alt godt kommer til den, der venter – og der er i sandhed blevet ventet længe på den nye kunstgræsbane på Hekla Park, som Københavns Borgerrepræsentation tog den allerførste beslutning om i 2013. Det skulle dog vise sig at være ganske udfordrende at anlægge kunstgræsbanen på den gamle losseplads.

Alt, hvad der kunne gå galt, gik galt, men nu er ventetiden snart ovre. Denne uge påbegyndes arbejdet med at anlægge kunstgræsset, så unge og gamle i fremtiden kan spille fodbold året rundt, og det er noget, der glæder stedfortrædende teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (EL).

»Jeg er rigtig glad for, at vi endelig kan se Hekla Parks kunstgræsbane blive anlagt.

Jeg ved, at der er en del, som har ventet utålmodigt på det her i mange år, så det er dejligt endelig at kunne komme med en god nyhed om kunstgræsbanerne. Banerne kommer til at danne ramme om træning og kampe for spillere i alle aldre, og det er jeg glad for, at vi kan hjælpe med fra rådhuset,« siger hun.

Ønsket om en kunstgræsbane har været stort hos spillerne i Hekla Park. Tidligere har man i efterårssæsonen været plaget af oversvømmede baner, men med kunstgræsset bliver efterårssæsonen ikke en ligeså våd oplevelse for spillerne.

»Det er en vigtig del af tilværelsen, at man kan være social og dyrke idræt, og det kan de nu året rundt i Hekla Park,« siger Karina Vestergård Madsen.

Hekla Park forventes at være færdiganlagt ved udgangen af september 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Webshop bliver til butik på Vesterbro

Musikfestival i bededagsferien