Xander, Kristoffer og Otto. PR-foto.

Vind billetter: The High Society fyrer op med lokal soulfunk

KONKURRENCE. Otto og Kristoffer Sidenius har skabt et solidt og funky festband sammen med Xander Calasahan. På lørdag fyrer de den af på BETA, og læserne kan vinde billetter.

ØRESUNDSVEJ: På lørdag swinger Amager Bios lillesøster-scene BETA med oldschool soul og rhythm’n’blues fra et band med hele tre lokale musikere.

The High Societys musik kommer af en kærlighed til old school soul og R&B med masser af plads til blæsere, støvede analoge keyboards, sprøde guitarer og funky trommer. Bandet blander den gamle soul-lyd med acid-jazz og funk og henter inspiration i blandt andet afrofuturismens temaer, ligesom de benytter sig af både breakbeats og skæve taktarter. Dette skaber et univers som kredser om eksistentielle temaer udtrykt gennem både tekst og musik.

Bandet er et udvidet familieband med den dansk-filippinske sanger Xander Calasahan i front og far og søn – Otto Sidenius og Kristoffer Sidenius som producere. Otto har været på scenen i mange år, mens Xander er født og opvokset i Danmark, men kommer ud af en musikerslægt fra Filippinerne – et land hvor soulmusikken altid har fyldt meget.

Xander gjorde første gang opmærksom på sig selv til en koncert med det originale Motownband The Funk Brothers, da han tilfældigvis blev hevet med på scenen og sang klassikeren »My Girl«.

Otto og Kristoffer var også til koncerten, og da Kristoffer flere år senere tilfældigvis mødte Xander, introducerede han ham straks for Otto, som på dette tidspunkt ledte efter en sanger til sit nye projekt.

Nu har videoen til deres single »Our House« rundet 10.000 visninger på Facebook.

Vind billetter

Amager Bladet udlodder i samarbejde med BETA 5×2 billetter til koncerten. For at deltage i konkurrencen skriver du en mail til jape@amagerbladet.dk senest torsdag 16. maj klokken 12.00. Skriv »High Society« i emnefeltet, opgiv navn, adresse, telefonnummer i dagtimerne og svar på spørgsmålet: »Hvor stammer Xander Calasahan fra?«

Vinderne får direkte besked og skal kvittere inden fredag klokken 12.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Engelsk teater: Stjernekomponisten Cole Poters magiske liv iscenesat

Lydrejse gennem byen: Demokratiet går i graven