Foto: Light Af Nanna Gabriella

Unge kunstnere på ny kunstfestival

Kunstfestival: En ny kunstfestival vil snart se dagens lys, når festivalen »Thesmoforia« løber af stablen i Villa Kultur, Krausesvej 3, fredag 17. til søndag 19. maj.

Thesmoforia præsenterer unge skaberes kunst i krydsfeltet mellem performance, lys, billedkunst, film, beklædning, lyd, tekstil og installation. I arbejdet med værkerne forsøger kunstnerne at betone måder, at være i verden på, ud fra temaerne omslutning, cyklus og fordybelse, som festivalens arrangører mener, står i kontrast til de fremherskende tendenser i det 21. århundrede.

Skabelsen gjort fælles

Projektet bringer unge skabere sammen for at udveksle, inspirere og ikke mindst lege. Alle udstillende har mødtes til workshops med etablerede navne indenfor kunstverdenen og sammen arbejdet med festivalens tematikker.

Der er tale om et ambitiøst projekt, hvor skaberne i samlet flok byder ind i aktuelle diskussioner om samtidens vilkår for væren. Det er diskussioner, der rør os alle, og der stræbes med de udstillede værker efter at gøre disse diskussioner sanselige og forståelige for alle festivalens gæster.

Festivalen er gratis for alle. Projektet er støttet af Roskilde Festival og Østerbro Lokaludvalgs pulje. Du kan læse mere om festivalen og det fulde program på festivalens facebook-event. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Fyringen kom som et granatchok«

Strand i Valbyparken: Nu begynder de første spadestik i den forurenede jord